Perhimpunan Pagi Majlis Daerah Sabak Bernam Kali Ke 1 Tahun 2017

Pada 24 Februari 2017 telah diadakan Perhimpunan Pagi Majlis Daerah Sabak Bernam di Dewan Sri Bernam, Sungai Besar kali pertama tahun 2017.
Program dimulakan diikuti dengan persembahan koir yang membawakan 3 buah lagu rasmi iaitu Lagu Negeri Selangor, Lagu Negaraku dan Lagu Gemilang diikuti bacaan doa dipimpin oleh Encik Mohd Hanafi bin Sulaiman manakala bacaan ikrar ` Perkhidmatan Awam’ pula dipimpin oleh Encik Mohamad Faizzuddin Shah bin Hamdan daripada Jabatan Penguatkuasaan dan Ikrar Integriti pula telah diimpin oleh Encik Abd Kalim bin Harun.

Seterusnya ucapan aluan oleh Yang Berusaha Puan Hajah Azlinda binti Azman, Yang DiPertua, MDSB, seterusnya beliau merasmikan dan melancarkan beberapa program iaitu:

  1. Gimik Pelancaran Adu d’Integriti (Addin)
  2. Pelancaran Crazy Box Idea
  3. Pelancaran Unit Ronda Bandar (URB), Jabatan Penguatkuasaan
  4. Pelancaran Sambutan Ulang Tahun ke 40 MDSB

Penafian : Majlis Daerah Sabak Bernam tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini.

Paparan Tebaik : Paparan Terbaik Menggunakan Versi Terkini Pelayar Microsoft Edge / Mozilla Firefox / Google Chrome Ke Atas Dengan Resolusi 1366 x 768

Portal Rasmi Majlis Daerah Sabak Bernam

MyGov Portal

privasi